اگر شما هم از پشهگزيدگي کلافه شدهايد و به رغم بکارگيري روشهاي مختلف براي در امان ماندن از نيش حشرات به نتيجه نرسيدهايد، توصيه ميکنيم که اين چند روش را هم امتحان کنيد.
به گزارش سلام لردگان به نقل از دانا، مردم بر اثر ترکيبي از عوامل همچون بو، نور، حرارت و رطوبت بيشتر مستعد پشهگزيدگي ميشوند و اغلب براي در امان ماندن از پشهگزيدگي از محصولات حاوي DEET استفاده ميکنند اما اين ترکيبات ميتوانند موجب بروز مشکلات زيستمحيطي شوند و البته براي سلامتي نيز مضر هستند.
در اين گزارش برخي حشرهکشهاي طبيعي و البته موثر معرفي شدهاند که در صورت استفاده از آنها از تاثير مخرب بسياري از ترکيبهاي شيميايي نيز در امان خواهيد بود:
- روغن «اکاليپتوس ليمو»
از دهه 1940 ميلادي روغن «اکاليپتوس ليمو» يکي از شناختهشدهترين حشرهکشهاي طبيعي بوده است. مرکز کنترل و پيشگيري امراض آمريکا خاصيت حشرهکش بودن اين روغن را تاييد کرده است. نتايج يک تحقيق جديد نشان ميدهد ترکيبي از 32 درصد روغن اکاليپتوس ليمو در مدت سه ساعت به ميزان 95 درصد فرد را در برابر پشه محافظت ميکند.
- اسطوخودوس
فشردن گل اسطوخودوس روغني را توليد ميکند که در از بين بردن پشهها موثر است. ميتوان اين گياه را در باغچه منزل کاشته و پس از فشردن گلهاي آن، روغن به دست آمده را روي بخشهايي از پوست قرار داد که در برابر گزيدگي حساس هستند.
- روغن دارچين
بررسي انجام شده روي روغن دارچين در تايوان حاکي از آن است که اين روغن در از بين بردن تخم پشهها موثر است. هرچند اين روغن خود ميتواند حساسيتزا باشد و به همين دليل توصيه ميشود که در مصرف آن احتياط کنيد و يک چهارم قاشق چايخوري از روغن دارچين را با آب ترکيب کرده و سپس به صورت موضعي يا اسپري مورد استفاده قرار دهيد.
- روغن آويشن
روغن آويشن يکي از بهترين حشرهکشهاي طبيعي براي مقابله با پشه مالاريا به حساب ميآيد.
- روغن سويا
تحقيقات متخصصان دانشگاه فلوريدا نشان ميدهد که حشرهکشهاي حاوي روغن سويا نسبت به ديگر انواع اين محصولات مدت طولانيتري فرد را در برابر پشهگزيدگي حفاظت ميکنند.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت هلثلاين، با وجود آنکه هر يک از حشرهکشهاي طبيعي از گياه به دست ميآيند زيادهروي در مصرف آنها ميتواند مضر باشد و به همين دليل ترکيب آنها با آب و به صورت رقيق توصيه ميشود.
انتهاي پيام/